Recensies

Linda schreef (21-2-2020):

"Afgelopen week een cake smash met mijn jongste dochter gedaan. Anke had alles mooi klaar gezet. Foto's zijn erg leuk geworden en niet duur."


Diana schreef (2-7-2019):

"Afgelopen weekend een hele leuke shoot gedaan met Anke met mijn 5 maanden oude baby, het was niet alleen gezellig maar ze werkt ook heel professioneel. En ..we zijn super blij met het resultaat!!"


Debora schreef (25-4-2019):

"Wij waren op een hele korte termijn op zoek naar een fotograaf en Anke reageerde. Het klikte meteen en ze heeft super mooie foto's gemaakt en we hebben gelachen. Als je een leuke fotograaf zoekt, zeggen wij neem Anke!!! Dank je wel voor je spoed en top foto's. Liefs, Rem & Deb"


Laura schreef (5-4-2019):

"Anke heeft veel creatieve ideeën tijdens een shoot, maar is ook heel flexibel met de wensen van het model. Ze is relaxed maar ook erg enthousiast. Ik zou zo nog een keertje een shoot doen met Anke!"


Mariska schreef (29-6-2018):

"Wat een geslaagd kinderfeestje, met 6 giechelmeiden een supergave fotosessie gemaakt bij ons op de boerderij. We zijn begonnen met slippers versieren en daarna optutten voor Anke met haar superleuke enthousiaste ideeën voor een zeer goed uitgepakte fotoreportage. 6 kleine trotse fotomodelletjes in de dop zeggen tegen jou Anke ; HEEL ERG BEDANKT ANKE!"


Ellen schreef (19-2-2018):

"Super leuke cakesmash fotoshoot gedaan. Ook al was ons kleine meisje niet van het stil zitten, Anke heeft haar prachtig op de foto gekregen! Ze voelde zich helemaal op haar gemak bij Anke. Heel blij met alle foto's!"


Ashley schreef (8-2-2018):

"Vandaag hebben Anke en ik samen in Rotterdam gelopen en ze heeft héél veel gave foto's gemaakt. Het was super gezellig en we hebben veel gelachen! Anke heeft een heel goed oog voor detail en doet er alles aan om de perfecte plaatjes te schieten. Het was leuk om samen te werken en ik kijk er naar uit om nog een keer samen op pad te gaan!"


Chantal schreef (30-1-2018):

"Met m’n kleine man (7 weken) foto’s wezen maken bij Anke. Echt super! Heel relaxed, alle tijd en super mooie gave foto’s!!
Echt een aanrader voor goede foto’s en een gezellige middag! Zeker voor herhaling."